Március 1-től bevezetik az egynapos autópálya-matricát a magyar utakon is

Lázár János bejelentette az árát is.

5150 forint lesz a huszonnégy órás matrica, amit 2024. március elsejétől vezetnek be - mondta el Lázár János hétfő délelőtt a gazdasági bizottság ülésén.

Az Európai Parlament és a Tanács Eurovignetta irányelve alapján kell bevezetni Magyarországon is az egynapos matricát, amire 2024. március 25-ig adtak határidőt Magyarországon is lesz egynapos autópálya-matrica 2023. June 20. 20:06 .

Az egynapos matrica nem sokkal lesz olcsóbb a tíznaposnál, utóbbi ára jövőre 6400 forint lesz Kiderült, mennyivel drágulnak az autópályamatricák 2023. September 28. 15:12 .

A jövőre érvénye autópálya-díjak kategóriánként:
Nemzeti Útdíjfizetési Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet