Orbán Viktor hamarosan fontos bejelentést tesz

A miniszterelnök ismét csigázza az érdeklődést.

Hamarosan ismét fontos döntéseket jelent be Orbán Viktor miniszterelnök, legalábbis ezt írta néhány perce közzétett Facebook-bejegyzésében . További részletekkel - ahogy szokta - nem szolgált.

Tegnap szintén egy Facebook-videóban jelentette be a miniszterelnök, hogy szerda 0 órától életbe lép a háborús veszélyhelyzet. Mint mondta, a járvány elleni védekezés alatt bevezetett veszélyhelyzethez hasonlóan ez is lehetővé teszi a kormánynak, hogy azonnal reagáljon és minden lehetséges eszközzel megvédje Magyarországot és a magyar családokat. Holnap tájékoztatni fogom önöket az első döntéseinkről – tette hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet