Egy újabb ismert soproni étterem zár be

Valami nagyon nem stimmel, már a sokadig "kedvenc hely" búcsúzik a vendégektől.

"Szomorúan kell tudatnunk, hogy a jelenlegi helyzetre való tekintettel, hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, vendéglőnket augusztus 1-től bezárjuk. Köszönjük szépen Vendégeinknek az elmúlt időszakot!" - írja a közösségi oldalán a soproni Várker Café & Restaurant.

Várker Café & Restaurant
Facebook

Nem tértek ki ugyan a "jelenlegi helyzet" részleteire, de nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy a vendég is átérezze: az energiaárak, a szakemberhiány, az adók, a nyersanyagok drágulása rendkívül nehéz helyzet elé állítja a vendéglátást.

Korábban írtuk, hogy az évtizedek óta működő Puskás és a Vadászkürt is a végleges bezárás mellett döntött.

Szombathelyen sem jobb a helyzet Szombathelyen eladó a Bellagio Pizzéria és egy ismert cukrászda is 2022. March 08. 19:13 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek