Újabb országos pedagógussztrájk közeledik

Jövő pénteken ismét helyzet lesz a magyar iskolákban.

Október 14-én újra több ezer pedagógus sztrájkolhat az iskolákban és az óvodákban – írja az Eduline.hu .

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) néhány napja hirdette meg a sztrájkot erre a napra, amelyhez a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) is csatlakozott.

Arra kérik az oktatásban dolgozókat, hogy jövő pénteken ne dolgozzanak, így talán a kormány is észreveszi, hogy a társadalom is a diákok jövője mellé állt.

A Tanítanék Mozgalom Facebook-oldalán szintén az október 14-i munkabeszüntetésre buzdít.

Ma délutáni podcast adásunkban Podcast Péntek: Felforrósodott a légkör az iskolák környékén October 07. 08:59 mi is a közoktatás körüli demonstrációkkal foglalkozunk. Vendégünk egy szombathelyi középiskolai tanár lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek