Podcast Péntek: Felforrósodott a légkör az iskolák környékén

Vendégünk egy szombathelyi középiskolai tanár lesz.

Az utóbbi napok legfontosabb közéleti eseményei az iskolákkal kapcsolatos demonstrációk voltak.

A fővárosban hatalmas tömeg tiltakozott Lezárták a Margit hidat a tüntető diákok 2022. October 05. 18:00 a tanári elbocsájtások és a közoktatás kormányzati ellehetetlenítése ellen.

A szombathelyi eseményekről lapunk részletesen beszámolt „Vétkesek, cinkosok, némák!” – Több szombathelyi iskolánál is demonstráltak a pedagógusok szerda reggel 2022. October 05. 08:58 .

Pénteki podcastunk vendége Szijártó-Szemes Ildikó szombathelyi középiskolai tanár lesz, aki részt vett a demonstrációkban.

Szombathelyi diákok demonstrációja
Mészáros D. Zsolt

Előzetesen és az adás közben is várjuk a kérdéseket és a véleményeket.

A beszélgetést élőben közvetítjük a Facebook-oldalunkon.

Kezdés: Október 7. (péntek) 15 óra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast