Nagyköveti rangot kapott Gyurta Dániel

Hogy nagyköveti rangja pontosan mivel jár majd, és tényleg vezetni fog-e egy külföldi képviseletet, egyelőre nem tudni.

Ez a kedd esti Magyar Közlönyből derül ki, amelyben mindössze annyit írnak, hogy „a külgazdasági és külügyminiszter javaslatára Gyurta Dániel részére rendkívüli és meghatalmazott nagyköveti rangot” adományozott Novák Katalin köztársasági elnök - írja a 444.

Vagyis Szijjártó Péter javasolta a nagyköveti rangot a 33 éves, már visszavonult olimpiai bajnok úszónak, aki egyébként 2019-ben Szijjártó főtanácsadója lett. Hogy nagyköveti rangja pontosan mivel jár majd, és tényleg vezetni fog-e egy külföldi képviseletet, egyelőre nem tudni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek