Ég az első gyertya Szombathely adventi koszorúján

Horváth Attila alpolgármester gyújtotta meg.
Szombathely adventi gyertyája 2022/1
Bonyhádi Zoltán

A szombathelyi Berzsenyi téren felállított adventi koszorú első gyertyáját Horváth Attila, Szombathely alpolgármestere gyújtotta meg szombaton délután fél ötkor, ökumenikus szertartás keretében, melyet Horváth József a Római Katolikus Egyház képviseletében, Steindl-Papp Judit lelkész, a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség képviselője és Jakab Bálint, a Szombathelyi Református Egyházközség lelkészei celebráltak. Az eseményen Ávár Tibor gyertyakészítő is részt vett.

Szombathely adventi gyertyája 2022/1
Bonyhádi Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely