Dráma az egyik fővárosi edzőteremben

Egy 25 éves fiatal összeesett, először az edzőtársak, majd a mentők próbáltak rajta segíteni.

Spinning edzés közben lett rosszul az a 25 év körüli fiatal, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét egy óbudai edzőterembe – közölte Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A férfi biciklizés közben mellkasi fájdalomról kezdett panaszkodni, majd hirtelen összeesett.

Kedvese és az edzőtársak siettek segítségére, mentőt hívtak és a mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem is lélegzett.

Országos Mentőszolgálat

„Azonnal több mentőegység indult segítségül, a bejelentők pedig a hatalmas pánik ellenére is pontosan követték a telefonos utasításokat és megkezdték az újraélesztést” – olvasható a közleményben.

A mentők perceken belül helyszínre értek, folytatták az életmentést, amit az egész konditerem lélegzet-visszafojtva figyelt.

A szakemberek sokáig küzdöttek a fiatal életéért és az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek: a férfit kritikus állapotban ugyan, de sikerült kórházba szállítani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek