Az Éden Hotel is az RTL-en folytatódik

Már keresik a legújabb évad játékosait.

Újabb, korábban népszerű műsort jelentett be az RTL a 18 év szünet után visszatérő Sztárbox-gála és a korábban a TV2-n futott Voice után: az Éden Hotel a streamingplatformjukra, az RTL+-ra érkezik. A műsor nyereménye 20 millió forint, amiért a Csendes-óceán partján kell megküzdeniük a versenyzőknek, számolt be a Telex.

Éden Hotel meg a Berki
TV2

A szabály nem túl bonyolult, mert a játékosok feladata csupán annyi, hogy mielőbb párra találjanak, ugyanis aki egyedül marad, kiesik a versenyből. Csakhogy igazán senki sem érezheti magát biztonságban, mert a játék során újabb vendégek érkeznek, akik szintén párt szeretnének találni.

Az Éden Hotel 2011 és 2015 között három szériát ért meg, az első még a Viasat3-on, Horváth Éva műsorvezetésével, a fennmaradó kettő pedig a TV2-n futott 2015-ben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű