Videó: Lemondott a gödi polgármester

Állítólag egyszerre fúrta a Fidesz és a DK

Leteszem a lantot. Mélységes fájdalommal, de úgy kellett döntenem, hogy nem folytatom tovább polgármesteri pályafutásomat. Sikereket tudok felmutatni, de mostanra már teljesen kiüresítette a kormány, a fideszes és a velük kollaboráló álellenzéki testületi többség a munkakörömet

– közölte a Facebookon az akkumulátorgyár bővítése ellen küzdő Balogh Csaba.

A videóban úgy fogalmazott, hogy szembe kellett néznie az igazsággal, hogy nem tud küzdeni a NER helyi és országos többsége ellen. Feloszlatni nem tudja a testületet, a kormányhivatal pedig ahelyett, hogy törvényességfelügyeletet gyakorolna rajtuk, inkább a kezük alá dolgozik. Így viszont mást nem tehet, eltávolodk tőlük, nem viszi el helyettük a balhét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek