Parkolási díjat számlázhat ki a Penny Market

Csütörtöktől fizetőssé vált az egy órán túli parkolás a Körmendi úti áruháznál.

A Penny Market fizetős parkolási rendszert vezetett be csütörtökön Szombathelyen, a Körmendi úti áruházánál. Az egyórás ingyenes parkolóhasználat után már díjat kell fizetni, szúrta ki az ugytudjuk.

A kihelyezett információs tábla szerint 1-2 óra között 2500 forintba, 2 óra után pedig óránként 5000 forintba kerül a sofőröknek a parkolás.

A Pennynél valószínű azért döntöttek az intézkedés bevezetése mellett, mert sok olyan autót hagynak itt, de a szomszédos plázába mennek be az emberek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek