Új magyar komolyzene? Vasban mise-utójáték és oratorikus mű készül

Szombathelyi, kőszegi támogatottak is vannak a listán.

Alkotói támogatás zeneszerzők számára új, magyar komolyzenei művek megalkotására – ezen a címen kettő vasi támogatott látszik a Nemzeti Kulturális Alap Zeneművészet Kollégiuma friss döntési soraiban.

A szombathelyi Lakner-Bognár András 200 ezer forint támogatást kap az NKA-tól „elő- és utójátékok a római katolikus szentmise énekeihez” című tervéhez, azok megkomponálásához – látszik a zeneművészeti támogatások között.

Kőszegi támogatott is van a sorban: 400 ezer forinttal segíti az NKA Szilágyi Miklós munkáját a „Csak az idő múlik végül” munkacímű oratórikus mű elkészítéséhez, a szöveg és a zene megírásához.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek