Ittasan vezetett, balesetet okozott

Táplánszentkeresztnél.

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas járművezetés miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 júliusában Táplánszentkereszt lakott területen kívüli útszakaszán közepes fokban ittasan vezette személygépkocsiját. A sofőr nem tartott kellő távolságot az előtte forgalmi okból megálló gépjárműtől, ezért hátulról nekiütközött - írta közleményében a Szombathelyi Járási Ügyészség.

A járási ügyészség pénzbüntetés és közúti járművezetésétől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet