Tovább teregeti a szennyest Varga Judit exférje

„Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.”

A kormányoldal számára egyre kellemetlenebb nyilatkozatokat tesz Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje.

Többek között beszélt már Rogán korlátlan hatalmáról, a Schadl és Völner ügyről, valamint arról, hogyan fenyegették őt meg többször kormányoldalról.

„Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.” - írta Facebook-bejegyzésében.

A posztban egyébként beszólt Havasi Bertalan miniszterelnöki szóvivőnek, pontosabban „Havasi Bercinek”, aki ahogy Magyar írja „arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek