Magyarországra jön forgatni Russell Crowe és Rami Malek

A produkció a nürnbergi per új aspektusát tárja fel.

Russell Crowe, Rami Malek és Michael Shannon főszereplésével készül a nürnbergi pert feldolgozó film, amelynek magyarországi forgatása márciusban kezdődik majd meg, írta a Telex. A filmet James Vanderbilt rendezi.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A Russell Crowe játssza Hermann Göringet, Rami Malek pedig az amerikai hadsereg pszichiáterét, Douglas M. Kelley-t, akinek feladata gondoskodni arról, hogy a foglyok, köztük Göring is alkalmas legyen a háborús bűnöket tárgyaló nürnbergi perre.

A Budapest Reporter szerint a produkció a nürnbergi per új aspektusát tárja fel, és Kelley papírjaihoz és orvosi feljegyzéseihez hűen fogja bemutatni az eseményeket.

Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik magyar cég kapta meg a munkát.

Az Oscar- és Golden Globe- díjas Russel Crowe egyik leghíresebb alakítását a Gladiátor című filmben nyújtotta. Rami Malek világszerte a Bohemian Rhapsody című filmmel szerzett magának hírnevet. Oscar-díjat kapott Queen énekese , Freddie Mercury megformáláséért, de Emmy-díja is van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek