Szombathelyiek! Inkább tegyétek le az autót - Dugók és lezárások a városban

Bár előre szóltunk, mégis sokakat váratlanul ért.

"Mi történik a városban? Lépni nem lehet. Dugók, lezárások. De mindenhol" - írta olvasónk.

A Gagarin út, a Hunyadi és a Rákóczi utca környékéről többen jelezték, hogy alig lehet haladni.

Kocsisor az Hunyadi úton
Nyugat.hu

A dugót nem a szombathelyi útfelújítások okozzák most, hanem a Spartan Sprint akadályfutó verseny. Ahogy arról korábban írtunk: Április idusán ellepik a szombathelyi belvárost a Spartan versenyzői March 28. 10:59 városszerte lezárásokra kell számítani április 13-án, szombaton. A szervezők több ezer embert várnak a rendezvényre. A versenyek reggel 8 órától délután 16:30-ig tartanak. Tehát szinte estig nehézkes lesz autóval közlekedni a városban. Jobb, ha letesszük a kocsit besétálunk a belvárosba és megnézzük a versenyt, ami egyébként nagyon látványos.

A lezárások részleteiért és nagyításért kattintson a képre
Pannonsport
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek