A próbaidő alatt is dolgozott a terézvárosi díler

Most fegyházba kerülhet.

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 34 éves budapesti drogkereskedő ellen, mert a korábbi büntetése próbaideje alatt is kábítószerrel kereskedett. Nem meglepő módon, az előző büntetését is emiatt kapta, ekkor még felfüggesztett börtönre ítélték. Most a próbaidő alatt is a kábítószerkereskedelmből tartotta el magát, többek között marihuánával, amfetaminnal és ecstasy tablettákkal seftelt.

A VI. kerület tartózkodási helyén üzemeltett a kis bizniszét, itt "raktárazta" a drogot, és előzetes telefonos egyeztetés után itt is adta el a cuccot a vevőinek. 2022. június 9-én fogták el P. Gábort, akkor a lakásában jelentős mennyiségű és több milliót érő kábítószert és a méréshez, adagoláshoz, csomagolásához szükséges eszközöket is találtak. Ezen felül csaknem 7 millió forintot és több mint 4000 eurót is lefoglaltak a rendőrök.

A dílerre fegyház- és pénzbüntetést, valamint vagyonelkobzást kért a Fővárosi Főügyészség, illetve indítványozták, hogy a korábbi kétéves börtönbüntetését is hajtsák végre. A vád ismét jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelme, P. Gábor most bűnügyi felügyelet alatt várja az ügy fejleményeit - írta a 24.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek