Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

358 millió forintba kerül a szombathelyi intermodális csomópont megtervezése

Kiválasztották a tervezőt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyílt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben - hívta fel a figyelmet a napi.hu .

Mint kiderült, a szombathelyi intermodális csomópont fejlesztésének tervezésére kiírt tendert a Viköti Mérnök Iroda Kft. és a Trenecon Tanácsadó és Tervező Kft. nyerte, nettó 358 millió forinttal. Itt a becsült ellenérték 259 millió forint volt. Erre a munkára december 23-án írták alá a szerződést.

A nyerteseknek - egyebek mellett - meg kell tervezniük a 22 szóló és 6 csuklós autóbusz indítóállású buszállomást, az 50 busz tárolására alkalmas parkolóval. A buszparkoló fölé pedig egy 176 autó tárolására alkalmas P+R parkoló kerül.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés