3,5 millió forintot adott a szombathelyi önkormányzat a Zseboroszlán Alapítványnak

A Szombathely Portré révén állt össze a felajánlás.

A Szombathely Portréhoz Tablót készít a szombathelyiekről az önkormányzat February 08. 16:57 beküldött fotókkal egy jótékonysági akcióban is részt vettek a képet küldő szombathelyi, vagy szombathelyi kötődésű lakosok, mivel minden fotó után a szombathelyi önkormányzat 1000 forinttal támogatja a „Zseboroszlán” Vas Megyei Koraszülöttekért Közhasznú Alapítványt.

A Portré elkészült, és ahogy az önkormányzat ígérte, át is adták az összeget, mint az Nemény András polgármester hétfői Facebook-bejegyzéséből kiderült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely