Nyertek a szombathelyi kézis lányok

A bajnoki újonc VKL SE Győr fogadta tegnap este a Szombathelyi Egyetemi SE NB 1/B-s női kézilabda csapata. Már az első félidőben sikerült egy góllal meglépniük a házigazdáknak, 11-10-el mentek pihenni a csapatok. A második játékrészben aztán előnyüket megtartva sikerült tovább játszania a szombathelyi csapatnak, végül 23-20-as győzelmet arattak. Woth Péter, az egyetemi csapat edzője azt mondta, a meccset azt sem könnyítette meg, hogy bajnoki újoncot fogadtak.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek