Brutális vérfürdő a számítógépeken

A lelkes gamerek emlékezhetnek Blood nevezetű FPS "hentesképző" játéksorozatra. Bizony e tipusú játékokhoz erős idegzet szükséges. De miért is kell nekünk a horror otthonra? Miért akarunk félni a monitor előtt...?

Az emberben alapból benn van a félni "akarás" vágya, és természetesen azok a bizonyos ösztönök. A Bloodlike valószínűleg ki fogja elégíteni a horrora vágyók igényeit. Sajnos, egyelőre csak fogja, mert a cseh illetőségű Zima Software még nem adott ki a Bloodline-ből működő képes változatot. A képernyőfotókon túl másképp még nem tudjuk megnézni, milyen is lesz valójában a játék, de egy biztos: szép grafika, izgalom, és vérfürdő.

A játékot másfél éve fejlesztik, és többször az a hír került a napvilágra, hogy a abba is hagyják. De nem! Bár a megjelenés jelen pillanatban is bizonytalan, a lelkes "hentesek" már várni fogják. Valószínűleg a kiadó nem fog befürödni a Bloodline-nal, úgy mint az előző játékával, a Winthorps Mansion PC-s változatával.

A gépigényről nem szól a fáma, de várhatóan 1 gigaherz-es gépen már szépen fog kocorászni.

A Bloodlike sztorija: a főszereplő egy sikeres ügyvéd, aki egy istenháta mögötti helyre, rengeteg szörny közé keveredik. A helyszínen egy bizonyos dr. Brown-nak működött egy nagy nyereséget hozó szanatóriuma, ahova a beteg emberek mentek gyógyulni, egészen a tragédiájuk napjáig. A doki kivételével egy éjszakán mindenki meghalt. A fehér, meghitt falakra vér fröcskölődött, bensőségek és végtagok hevertek szinte mindenütt...
A doki viszont életben maradt, tehát megvolt az alapos gyanú, hogy ki álhatott a mészárlás mögött. Mr. Brown természetesen tagadott mindent, így megindult a per. Majd mi - Jim Card - fogjuk képviselni az ártatlan, vagy bűnös dokit a perben. Innen csöppenünk bele a játékmenetbe.

Az első nap után, mikor a tárgyalás második félidejére készülnénk a védencünkkel, ő felajánlja nekünk, hogy hipnózis segítségével visszarepít minket az időben arra a bizonyos napra.

A játék közel 40 féle rémteremtmény egyedi kidolgozását hordozza magában. A helyszíneket négy fejezeten kell majd végig "kínlódnunk". A fegyverarzenálban a sarlótól a sörétes puskáig minden megtalálható.
Egy biztos. Izgalomban nem lesz hiányunk, és vérben sem...

További infók, képek a Bloodline hivatalos weblapján találhatóak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Életmód