Need for Speed: Hot Pursuit 2

Most megmutathatjuk, mit tudunk a zsaruk ellen!

A játék eddig csak PS2-re készült el, de hála az aranykezű programozóknak, az NFSP PC változata is elkészült! A játék a sorozat első részében már bemutatott, és a Hot Pursuitban kiteljesedett rendőrös üldözésre megy rá keményen, tehát elő a kormányokkal és padlógáz! (Az én személyes véleményem szerint, az effajta játékokat kizárólag kormánnyal lehet élvezni...)

Amit viszont hiányoltam az NFS-ben, az az utak forgalma volt. Jobban mondva lehetett volna nagyobb forgalom is, ami végül is a "golyófogó" szerepét adhatná. Ez most elmaradt, viszont a játékban szép kis autóarzenál található: 22 patent járgány, ha valakit esetleg érdekelne, íme az autótípusok:
Aston Martin V12 Vanquish, BMW M5, BMW Z8, Dodge Viper GTS, Ferrari 360 Spider, Ferrari 360 Modena Challenge, Ferrari 550 Barchetta Pinifarina, Ferrari F50, Ford Falcon TS50, Ford SVT Mustang Cobra R, Ford Crown Victoria, Vauxhall VX220, Opel Speedster, Chevrolet Corvette Z06, HSV Coupe GTS, Jaguar XKR, Lamborghini Diablo 6.0 VT, Lamborghini Murciélago, Lotus Elise, McLaren F1, McLaren F1 LM, Mercedes CLK-GTR, Mercedes CL55 AMG, Porsche 911 Turbo, and the Porsche Carrera GT (Concept).

Az autókat bizonyos határig meg is törhetjük, de azért nem lehet totálkárossá tenni a verdát... Kár.

Az NFS HP2-ben öt játékmódban próbálhatjuk ki magunkat: Quick Race (számítógépes játékosok, no meg a rendőrök), Single Challenge (avagy nyomd tövig a gázt), Hot Pursuit (a szokásos "kapj el, ha tudsz!"), Championship (az összes pályán végig kell vergődni, kieséses rendszerben) és a "Top Cop" mód, amelyet csak az új verzióba raknak bele.
Ebben rendőrként kell ügyködnünk, és tulajdonképpen 30 küldetést kell végigautóznunk. Természetesen egy rakás rejtett kocsi és pálya vár ránk, ha végigcsinálunk mindent szépen és szorgalmasan. Míg a konzolos verziókban az osztott képernyős játék képviseli a multiplayer részt, addig PC-n majd 8 emberes LAN-partikat is rendezhetünk és "tiporhatjuk a gázpedált"!

A játék demóváltozata innen letölthető:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Életmód