Hogyan küldhetsz szellemlevelet?

"Sárkány ellen sárkányfű", itt van két ötletes kis program a kéretlen levelek elkerülésére.

"Sárkány ellen sárkányfű", itt van két ötletes kis program a kéretlen levelek elkerülésére, illetve kedves ismerőseink megviccelésére.  Így hozz létre feladó nélküli vagy kreált feladóval készített levélcsodát " Kéretik mindenkit, hogy ne éljenek vissza eme páratlan lehetőséggel, csak vele! Tudd meg, hogyan tehetsz szert ezekre a programokra.

"Nédda nem jó a cím" - mondja a spammelő. Bounce Spam Mail v1.8
A kérdés: Mit csinálj, ha degeszre tömik a levelesládádat, mindenféle "kütyüvel", melyek között hemzsegnek a vírusok.
A válasz: Küld vissza a szemetet egy másik levélben, megspékelve egy olyan szöveggel, ami felhívja a Spammelő (kéretlen levélküldő angol elnevezése) figyelmét arra, hogy ilyen cím márpedig nincs.
Rém egyszerű, nem igaz? Te nem is létezel ... Megkapja a delikvens, azt veszi észre, hogy mennyire nem jár jó helyen, szerencsére az esetek többségében ők sem hülyék, így nem létező címekre a továbbiakban nem küldözgetik a kéretlen emiljeiket. A "cím nem létezik" angol megfelelőjét  ugyanakkor a levelezőrendszerünk egyéb beállításait is tartalmazza a következő program, mely az iménti trükk elkövetésében segít. A programok szabadon használhatóak, a szerző oldalairól letöltve, angolul tudó kedves olvasóinkra külön meglepetések várnak. Termékeny programozóra felkészülni.

Lépésről-lépésre:
1.Töltsd le a programot a készítő honlapjáról:
2. Nem kell installálnod, csak elindítod :-) mondom, hogy "eccerű"
3. Négy mezőt kell kitöltened, melyek a következők:
a. Saját email címed a valaki_KUKAC_valaki_PONT_hu helyére
b. A levelezőszervered neve, szerencsére ez szinte mindig az "emil" címed @ utáni része pl. valaki_KUKAC_valaki_PONT_hu esetén valaki.hu (Spammer's email)
c. Az email cím, ahonnan a levélcsodát kaptad (másol->beilleszt, copy -> paste )
d. Ide pedig a kéretlen levél tartalma kerül, minden infóval, és levél fejléccel együtt, ez nagyon fontos ezen múlik az akció sikere. (Included all header information)
4. a Küldés (Send) gomb

Küldj szellem levelet, ha a visszavágás is munkál benned, vagy tréfarépát reggeliztél!
Kinek ne fordult volna meg a fejében, hogy ismeretlen esetenként bohókás e-mail címről írjon levelet, a nagyon is ismert levelezőpartnerének. mint pl. mikulas_KUKAC_mikulas_PONT_hu -ról érkezik az áldás gipszjakab999_KUKAC_matavnet_PONT_hu-ra :-) remélem nincs ilyen. No nem muszáj, csak ha akarod.

A szerző mottója: "Ha valami egyszerű, vázoljuk egyszerűen"
A képek egyértelműen levezetik mit kell tennünk egy ilyen kellemes levélhez, de összefoglalnám, hátha nem derül ki az angolra visszafordított szövegből :-) mi a recept:
- végy egy email címet, legyen benne egy jókora kukac "@" jel
- a tartalom tetszőleges, valami ötletes szöveggel megspékelve pl. "tudom mit ettél tavaly nyárson"
- találj egy mail szervert, ha nincs más jó a saját levelezésedet kezelő is
- küld el és menekülj a címzett környékéről

A program ugyanattól a programozótól származik, mint az előbbi >> Jahhh és Ghostmail névre hallgat :)

kérdések és ötletes szellem email-ek a szerzőhöz >> krampusz_KUKAC_mikulas_PONT_com

Lemon

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Életmód