Gyere Pogózni!

Az egyik legnagyobb brit mobilkészülék-forgalmazó vállalat piacra dobott egy minden tekintetben egyedülálló PDA-telefont, a Pogo-t.

A különleges formájú PDA-telefon hibrid 256 színmegjelenítésére alkalmas, nagyméretű kijelzővel rendelkezik. Az érintőképernyősPogo PDA felépítése és elrendezése miatt elsősorban kéziszámítógép funkciókatképes ellátni, ám a gyártó megteremtette a hagyományos telefonhasználathozszükséges feltételeket is. Így néhány egyszerű mozdulattal mobiltelefonnáalakítható az igen furcsa szerkezet.

A Pogo PDA-val könnyedén megjeleníthetők a hagyományos weboldalak, illetve aWAP-oldalak. A beépített Internet böngészője megbízhatóan támogatja a HTML 3.2,Javascript 1.1, Macromedia Flash 4 formátumokat.

A gyorsan felépíthető Internet kapcsolatnak köszönhetően a készülék akár 10percenként is letöltheti az előre beállított elektronikus címre érkező leveleket,melyeknek nemcsak szövegét, de csatolt alkalmazását, és képeit is képes futatni,illetve megjeleníteni. A készülékben egy beépített Dual-band GSM / GPRS modemtalálható, mely képes 900/1800MHz- kommunikálni. A modem sebessége maximum 128bps,természetesen ennek kihasználtsága elsősorban a GSM szolgáltatótól függ.

A PDA telefonból -"öszvér" létére - nem hagyták ki avibrajelzés funkciót sem. Az audiokimenetbe egy normál 3.5mm jack dugó való, ehhezlehet a headset-et is csatlakoztatni.

Az akkumulátora Li-polymer, így akár 3 nap készenléti idő, illetve 2-4 órabeszélgetési időt tesz lehetővé - ami elég jónak mondható. A töltési idő kb.3óra.

Mindemellett az új PDA-telefon tartalmaz egy MP3-lejátszót is, mely a készülékalapmemóriájának köszönhetően, közel 2 órányi zenét képes eltárolni.

A készülék beépített mikrofonja segítségével készíthetünk hangfelvételeket,így diktafonként is használhatjuk ezt a sokoldalú készüléket.

A brit Pogo Technology által tervezett személyi titkár február közepétől, 299fontos (kb. 120 ezer forint) áron lesz vásárolható meg a Carphone Warehouseüzleteiben, Nagy-Britanniában. Ha a készülék Magyarországon is forgalomba kerül,biztosak lehetünk abban, hogy méltó ellenfele lesz a mostani és majdani"kütyüknek". Továbbá abban is, hogy sokak fogják szeretni a kiscsodamasinájukat...

Méret:
Processzor:
Órajel:
Memória:
Képernyő felbontás:
Képernyő színek:
Képernyő méret:
Érintőképernyő:
Modem:
Tápellátás:
Készenléti idő:
Beszélgetési idő:
Tömege:
Audio kimenet:
Vibrajelzés:
Mikrofon:
150x200mm
32 bit ARM7 RISC
75MHz
4Mb Flash , 16Mb SDRAM
320x240
256 szín
3.8"
Igen
Dual-band GSM / GPRS
Li-Polymer
3nap
2-4 óra
243g
normál, 3.5mm jack dugó
van
van
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Életmód