Gyere Pogózni!

Az egyik legnagyobb brit mobilkészülék-forgalmazó vállalat piacra dobott egy minden tekintetben egyedülálló PDA-telefont, a Pogo-t.

A különleges formájú PDA-telefon hibrid 256 színmegjelenítésére alkalmas, nagyméretű kijelzővel rendelkezik. Az érintőképernyősPogo PDA felépítése és elrendezése miatt elsősorban kéziszámítógép funkciókatképes ellátni, ám a gyártó megteremtette a hagyományos telefonhasználathozszükséges feltételeket is. Így néhány egyszerű mozdulattal mobiltelefonnáalakítható az igen furcsa szerkezet.

A Pogo PDA-val könnyedén megjeleníthetők a hagyományos weboldalak, illetve aWAP-oldalak. A beépített Internet böngészője megbízhatóan támogatja a HTML 3.2,Javascript 1.1, Macromedia Flash 4 formátumokat.

A gyorsan felépíthető Internet kapcsolatnak köszönhetően a készülék akár 10percenként is letöltheti az előre beállított elektronikus címre érkező leveleket,melyeknek nemcsak szövegét, de csatolt alkalmazását, és képeit is képes futatni,illetve megjeleníteni. A készülékben egy beépített Dual-band GSM / GPRS modemtalálható, mely képes 900/1800MHz- kommunikálni. A modem sebessége maximum 128bps,természetesen ennek kihasználtsága elsősorban a GSM szolgáltatótól függ.

A PDA telefonból -"öszvér" létére - nem hagyták ki avibrajelzés funkciót sem. Az audiokimenetbe egy normál 3.5mm jack dugó való, ehhezlehet a headset-et is csatlakoztatni.

Az akkumulátora Li-polymer, így akár 3 nap készenléti idő, illetve 2-4 órabeszélgetési időt tesz lehetővé - ami elég jónak mondható. A töltési idő kb.3óra.

Mindemellett az új PDA-telefon tartalmaz egy MP3-lejátszót is, mely a készülékalapmemóriájának köszönhetően, közel 2 órányi zenét képes eltárolni.

A készülék beépített mikrofonja segítségével készíthetünk hangfelvételeket,így diktafonként is használhatjuk ezt a sokoldalú készüléket.

A brit Pogo Technology által tervezett személyi titkár február közepétől, 299fontos (kb. 120 ezer forint) áron lesz vásárolható meg a Carphone Warehouseüzleteiben, Nagy-Britanniában. Ha a készülék Magyarországon is forgalomba kerül,biztosak lehetünk abban, hogy méltó ellenfele lesz a mostani és majdani"kütyüknek". Továbbá abban is, hogy sokak fogják szeretni a kiscsodamasinájukat...

Méret:
Processzor:
Órajel:
Memória:
Képernyő felbontás:
Képernyő színek:
Képernyő méret:
Érintőképernyő:
Modem:
Tápellátás:
Készenléti idő:
Beszélgetési idő:
Tömege:
Audio kimenet:
Vibrajelzés:
Mikrofon:
150x200mm
32 bit ARM7 RISC
75MHz
4Mb Flash , 16Mb SDRAM
320x240
256 szín
3.8"
Igen
Dual-band GSM / GPRS
Li-Polymer
3nap
2-4 óra
243g
normál, 3.5mm jack dugó
van
van
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Életmód