Szombathely gyászolja Marian Cozmát

Több százan gyűltek össze hétfő este az Arena Savaria főbejáratánál, hogy megemlékezzenek az MKB Veszprém meggyilkolt kézilabdázójáról, Marian Cozmáról. Emlékezett sportoló, sportvezető, politikus és rengeteg szurkoló.

A megemlékezésen részt vettek a Szombathelyi Haladás és az Illés Béla Football Akadémia labdarúgói, a FALCO-SZOVA KC Szombathely és a Savaria BC kosárlabdázói, illetve a Haladás VSE sportolói és vezetői is. Ott volt többek között Fazekas Róbert, Európa-bajnok diszkoszvető, Márkus Erzsébet, olimpiai ezüstérmes súlyemelő is. Megjelent Ipkovich György polgármester, dr. Czeglédy Csaba alpolgármester is. Az ellenzék is képviseltette magát, hiszen a tömegben láttuk Molnár Miklóst, a Pro Savaria politikusát is.

Marian Cozma emlékére
Több százan gyűltek össze az Arena Savariánál. Tekintse meg galériánkat!
Mészáros Zsolt

A több száz szimpatizáns az összejövetelen Marian Cozma fényképe előtt gyertyákat gyújtott és virágokat helyezett el, emléket állítva az MKB Veszprém meggyilkolt klasszisának. Egyébként nemcsak a LEGIO és a Haladás Szurkolói Kör tagjai rótták le kegyeletüket, hanem érkeztek szimpatizánsok Veszprémből és az ország többi részéről is.

A megemlékezés, amely háromnegyed nyolckor ért véget, mindvégig csendben, békésen zajlott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ausztriában elfogták a veszprémi Cozma gyilkosság két gyanúsítottját!

Közzétette a rendőrség a veszprémi gyilkosság gyanúsítottjainak nevét és arcképét. A gyilkosság miatt Raffael Sándort,, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt kereste a rendőrség. Kettőjüket Ausztriában elfogták

A FALCO merényletnek tekinti Cozma meggyilkolását - A Haladás felajánlja segítségét

Az éjszaka meggyilkolták Marian Cozmát, az MKB Veszprém világklasszis kézilabdázóját, két csapattársa is súlyosan megsérült.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport