Remekeltek a Haladás birkózói

A hétvégén Csepelen rendezték az első válogatóversenyt a március 31-én kezdődő vilniusi Európa-bajnokságra. A Haladás-Force birkózói közül négyen is szőnyegre léptek. A 66 kg-os, első éves junior, Molnár Bálint két győzelemmel és egy vereséggel harmadik lett a felnőttek között. A 74 kg-osok mezőnyében Hatos Gábor, a 84 kg-osok között ifj. Veréb István, míg 96 kg-ban Ligeti Dániel veretlenül lett első. Korábban Ligeti, Hatos és ifj. Veréb is sérüléssel bajlódott, de mára már jobban vannak - tudtuk meg Veréb István edzőtől. Utóbbi kettő egyébként a hétvégén Ukrajnában, Kijevben indul egy nemzetközi versenyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek