Remekeltek a Haladás birkózói

A hétvégén Csepelen rendezték az első válogatóversenyt a március 31-én kezdődő vilniusi Európa-bajnokságra. A Haladás-Force birkózói közül négyen is szőnyegre léptek. A 66 kg-os, első éves junior, Molnár Bálint két győzelemmel és egy vereséggel harmadik lett a felnőttek között. A 74 kg-osok mezőnyében Hatos Gábor, a 84 kg-osok között ifj. Veréb István, míg 96 kg-ban Ligeti Dániel veretlenül lett első. Korábban Ligeti, Hatos és ifj. Veréb is sérüléssel bajlódott, de mára már jobban vannak - tudtuk meg Veréb István edzőtől. Utóbbi kettő egyébként a hétvégén Ukrajnában, Kijevben indul egy nemzetközi versenyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek