Volt válogatott centert igazolt a Savaria BC

A pénteken délben záruló átigazolási időszak lejárta előtt az első osztályú női kosárlabda bajnokság sereghajtója, a HÉLIOS Savaria BC a szezon végéig szerződést kötött a 192 cm magas, több mint negyvenszeres válogatott centerrel, Horváth Edittel. A játékos tavaly a BSE-vel negyedik lett a bajnokságban, korábban pedig megfordult Olaszországban és Berlinben is. Horváth hétfőn kapcsolódik be a közös munkába, a tervek szerint csütörtökön, a Sopron ellen pedig már pályára is lép.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek