Hónapokig tervezték a gyerekgyilkosságot

Két-három hónapja tervezte már gyermekük megölését és öngyilkosságukat a szombathelyi házaspár, akik júliusban előbb megmérgezték, majd megfojtották egy éves kisfiukat Tragédia Szombathelyen – Búcsúlevelet is találtak 2008. July 29. 22:45 . Ez a megdöbbentő részlet derült ki a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság lapunkhoz eljuttatott közleményéből. A szülők július 29-én méregkoktélt itattak az egy éves születésnapját napokkal korábban ünneplő Márkkal, majd mivel nem halt meg ezért megfojtották. Ezután maguk is gyógyszereket vettek be.

Az apa magához tért a bódulatból és kiugrott az erkélyen, de ezt is túlélte. A rendőrség ebből az öngyilkossági kísérletből szerzett tudomást a gyerekgyilkosságról, a lakásban ugyanis megtalálták az élettelen kisfiút és a bódult anyát. A gyilkos házaspár rossz anyagi körülményükkel és eladósodásukkal indokolták rémtettüket. A nyomozó hatóság befejezte az eljárást P. Szabolcs és P. Mónika ellen előre kitervelten, 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt. Ennek büntetési tétele 10-től 15 évig terjedő, vagy életfogytiglani szabadságvesztés. Az ügy vádemelési javaslattal a Vas Megyei Főügyészséghez került.

Két-három hónapig tervezte a házaspár kisfiuk megölését
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Tragédia Szombathelyen – Búcsúlevelet is találtak

Tompa puffanást hallottak a szombathelyi Bolyai utcában lakók a játszótér felől, majd egy gyerek sikított. Szokványos játék hangjai is lehetett volna, ám ezúttal egy szörnyű tragédiát kísértek...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló