A kiesés szélére került a Haladás röplabda csapata

A Haladás VSE NB 1-ben szereplő női együttese vasárnap kezdte meg az alsóházi rájátszás küzdelmeit. Mint ismert, a tabella utolsó négy helyezettje oda-visszavágós alapon körmérkőzéseket játszik, és az utolsó két helyezett búcsúzik az élvonaltól.
A szombathelyiek szempontjából kezdődött jobban az összecsapás. Az első szettet ugyanis a Hali nyerte, a folytatásban aztán egri egyenlítés, majd vezetés következett. Bár a negyedik játékrészt még hozták a zöld-fehérek, az utolsó, döntő szettet a házigazdák nyerték, ezzel összesítésben 3-2-re győzött az Eger. Koltai Miklós, a szombathelyiek edzője azt mondta, a zömmel fiatalokból álló együttesének túl nehéz volt a mérkőzés.

Szabóker-Agria RC Eger–Haladás VSE 3–2 (–22, 24, 17, –19, 7)
Eger, 100 néző. Játékvezetők: Éva T., Pőcze

Eger: Imreh, Dobos, Juhászné, Petrás, Kovács B., Tóth E. Csere: Dancs (liberó), Kovács A., Kolman, Róth I. Játékos-edző: Juhászné Tóth Mária.

Haladás: Rédei, Kecskés, Simon J., Rácz, Király, Zalavári. Csere: Simon V. (liberó), Lazáry, Németh, Tóth Sz. Edző: Koltai Miklós.

Az eredmény alakulása: 1. játszma: 8:6, 14:16, 21:24. 2. játszma: 8:2, 16:15, 23:24. 3. játszma: 8:7, 16:9, 22:15. 4. játszma: 7:8, 11:16, 19:22. 5. játszma: 3:1, 8:5, 9:7

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek