Vasi birkózók az EB csapatban

A Magyar Birkózó Szövetség keddi elnökségi ülésén elfogadta Gulyás István szabadfogású szövetségi kapitány javaslatát, mely szerint a fogásnem négy sportolót delegál a hónap végén kezdődő vilniusi Európa-bajnokságra. Közülük hárman a Haladás-Force versenyzői, a 74 kg-os Hatos Gábor, a 84 kg-os ifj. Veréb István és a 96-kg-os súlycsoportban induló Ligeti Dániel. A csapat negyedik tagja a szombathelyi nevelésű, jelenleg a Vasasban birkózó, 66 kg-os Wöller Gergő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek