Győzelmet engedett ki a kezéből a Körmend

Fodor Gergely ezúttal combsérülése miatt nem tudott a piros-feketék rendelkezésére állni, a vasiak így egyik meghatározó játékosuk nélkül voltak kénytelenek kiállni a Nyíregyháza ellen. A mérkőzést a házigazdák kezdték jobban, az NYKK egy 7-0-ás rohammal indított, fordítani tudott azonban Körmend és a második negyedre biztos előnyt harcolt ki magának. A lehetőséggel azonban nem tudott élni Peter Stahl együttese, és végül 6 pontos vereséget szenvedtek.

Ferenczi Tamás, a Nyíregyháza vezetőedzője: – A mérkőzést jól kezdtük, aztán hagytuk elolvadni az előnyünket, végül azonban felülkerekedtünk a hibáinkon, és győzni tudtunk.

Peter Stahl, a Körmend vezetőedzője: – Az első félidőben higgadtan tudtunk játszani és mi irányítottuk a mérkőzést. A második játékrészre azonban engedtük, hogy a Nyíregyháza ki vegye a kezünkből a meccset.

Marso-Vagép Nyíregyháza – Polaroid Lami-Véd Körmend 99–93 (19–20, 20–33, 34–22, 26–18
Nyíregyháza, 500 néző
Vezette: Benczur, Győrffy, Pozsonyi

Nyíregyháza: SAVIC 24/9, BOOKER 20/6, VUJACSICS 17/9, SITKU 18/3, Z. Helbich 16. Csere: Siska, Farkas A. 4. Edző: Ferenczi Tamás

Körmend: RODGERS 16, FODOR M. 16/6, Mulligan 15/3, Tóth G. 8, Banks 18. Csere: FERENCZ 9/9, Trummer 11/9. Edző: Peter Stahl

Kipontozódott: Trummer (38. p.), Booker (40. p.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek