Halmosi Péter is részese volt a tiranai győzelemnek

Meglepetésre Halmosi Pétert is a kezdőcsapatba jelölte Erwin Koman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A szombathelyi focistának ezúttal a középpályán kellett bizonyítania. Sikerrel vette az akadályt, többek között az Ő jó játékának is köszönhetően Magyarország Albániában is nyerni tudott 1-0-ra, ezzel életben tartva a világbajnokságra való kijutás lehetőségét. A mienk csoportját Dánia vezeti 10 ponttal, ugyanennyit gyűjtött Magyarország is. A harmadik helyen a svédek, az albánok és a portugálok állnak, egyaránt hat ponttal. A csoportutolsó Máltának csak vereségei vannak. Geráék legközelebb szerdán éppen Őket fogadják.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek