Nyilvánosságra hozta a Körmendi Kosárlabda Klub a SÁVB határozatát

Sport Állandó Választott Bíróság határozatáta szerint egyelőre úgy tűnik végérvényesen – vasi szempontból kedvezőtlenül – lezárta a két piros-fekete klub, a Szolnok és a Körmend vitáját.
Mint ismert, a két csapat meccsén Zbigniew Bialek dudaszó pillanatában dobott kosarát a játékvezetők előbb megadták, majd érvénytelenítették, így a Szolnok nyerte a meccset. A felvételeket látva aztán az MKOSZ valamennyi testülete a vasiaknak adott igazat, és megváltoztatta a találkozó eredményét. A Körmend azonban nem sokáig örülhetett a sikernek, a bíróság ugyanis megsemmisítette a korábbi döntést, így a táblázatban már szolnoki sikert könyvelnek el a krónikások. A SÁVB indoklását a vasi kosárcsapat honlapjáról lehet letölteni. Csák Tamás csapatvezető egyébként nyílt levelet is intézett a szövetséghez, melyben azt kérdi, élnek-e a jogorvoslat lehetőségével. A Csák a Nyugat Rádiónak elmondta, az MKOSZ-nek hatvan napja van arra, hogy az ítéletet hatályon kívül helyezze, azonban ha szövetség kivárja ezt az időt, akkor arra már az idei bajnokság véget ér.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek