Kedden startol a birkózó EB

A Vilniusban megrendezésre kerülő kontinens viadalon, négy sportoló is képviseli a vasi színeket. A vasárnap elutazott keretben ott van a szombathelyi, de már a Vasas színeiben birkózó Wöller Gergő, valamint három, a Haladás-Forceban versenyző sportoló, név szerint: Hatos Gábor, ifjabb Veréb István és Ligeti Dániel is. Elsőként egyébként Wöllerért és Verébért izgulhatunk majd, mivel ők már a nyitányon, kedden szőnyegre lépnek. Gulyás István szövetségi kapitány pontszerző helyre várja versenyzőit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek