Rendőrségi hírek Vas megyéből 2009. április 14.

Nem adott elsőbbséget

A 84-es főúton személyi sérüléses baleset történ Sárvár közelében hétfő reggel. Egy ölbői lakos szándékozott az alsóbb rendű útról a főútra hajtani, és a kanyarodás során nem adta meg az elsőbbséget a főúton szabályosan közlekedő Suzukinak. Az ütközés következtében a Suzuki az árokban, a tetejére fordulva állt meg, vezetője 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Ismét vadbalesetek

Hétfő reggel Szentgotthárd közelében ugrott egy őz féktávolságon belül egy autós elé, aki az ütközést elkerülni már nem tudta. Az őz kimúlt, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár kb.: 200.000.-Ft.

A 8-as számú főúton közlekedett egy körmendi férfi hétfő délután, amikor is egy őz féktávolságon belül ugrott az autója elé, és az ütközést elkerülni már nem tudta. Személyi sérülés nem történt.

Húsvét hétfő

Hétfő délelőtt egy vasszécsenyi férfit állítottak elő a járőrök, mivel ittasan vezetett. A vezetői engedélyét elvették, ellene szabálysértési eljárás indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek