Cserbenhagyót keres a rendőrség

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás kereteiben eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen személy ellen.

2009 április 2-án 09.35 órakor Nagy Ramóna a kezelésére bízott IYY-503 forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett a 86-os számú főúton Nádasd felöl Körmend irányába. Haladása során egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, feltehetőleg nyerges-vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény előzésébe kezdett, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra.

A félpótkocsi feléig érve észlelte, hogy az ismeretlen járműszerelvény is előzésbe kezd, és áttér a menetiránya szerinti baloldalra. A járműszerelvény bal hátsó kereke a személygépkocsi jobb oldalának ütközött, majd a személygépkocsi a menetiránya szerinti bal oldali szalagkorlátnak ütközött. Az ismeretlen járműszerelvény megállás nélkül Körmend irányába elhaladt.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesetet látta, jelentkezzen a Körmendi Rendőrkapitányságon, hívja a 06/94/410-023 telefonszámot, vagy a 107-es segélyhívón a legközelebbi rendőri szervet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek