Rendőrségi hírek Vas megyéből 2009. április 15.

Őzbaleset - ismét

Tegnap kora reggel a 86-os főúton Nádasd térségében haladt egy balatonfenyvesi autós, amikor őzzel ütközött. A vad a helyszínen kimúlt, az anyagi kár kb. 50 ezer Ft.

Hétvégi házba törtek be

Tegnap délelőtt jelezték, hogy Csákánydoroszlón az egyik hétvégi házba betörtek. Az osztrák sértett ingatlanából berendezési tárgyakat, a faház összes ablakát, a vizesblokkokból a csaptelepeket, a fatárolóból pedig kerti szerszámokat vitték el. A kár kb. 1,5 millió Ft.

Elütötte a biciklist

Tegnap délben a Sugár és a Horváth B. utcák kereszteződésében baleset történt. Fordos nő haladt a Horváth Boldizsár utcában, amikor balra akart kanyarodni, de ütközött a szemből érkező elektromos kerékpárossal, aki könnyebben megsérült.

Lopni akartak

Tegnap délután az egyik szombathelyi nagyáruházból állítottak elő lopás vétségének gyanúja miatt rendőrök két pecöli nőt.

Piás sofőrök akadtak fenn az ellenőrzésen

Tegnap délután Sárváron a Fekete híd utcából állítottak elő a rendőrök egy sitkei suzukist, mivel ittasan közlekedett.
Éjjel Csepregen a Rákóczi utcából is előállítottak egy helybeli opelest, ő közepesen ittasan közlekedett.

Bécsből lopták a motorokat

Tegnap délután Bükről állítottak elő egy helybeli férfit, mivel a gyanú szerint házkutatás után olyan motorkerékpárt találtak nála rendőrök, amelyet korábban Bécsből loptak el. Később egy másik büki címen is Bécsből lopott motorkerékpárt találtak a bükiek. A Ride és Baotian típusú kétkerekűeket lefoglalta a hatóság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek