Rendőrségi hírek Vas megyéből 2009. április 16.

Udvari tolvaj

Tegnap délelőtt Iváncon, egy bekerített udvaron álló nyitott autóból ismeretlen ellopta a CD-s magnót. Az udvar egyik melléképületéből pedig sarokköszörű tűnt el. A kár kb. 55 ezer Ft.

Ismeretlen módszer

Tegnap délután jelezték, hogy Szombathelyen egy lakóházba ismeretlen módon hatolt be az elkövető és műszaki cikkeket és arany nyakláncot vitt el. A kár kb. 250 ezer Ft.

Halmozott szabálysértés

Tegnap délután a sárvári járőrök igazoltattak egy helybeli autóst, akiről kiderült, hogy ittasan közlekedett. Előzőleg már felfigyeltek a járműre, mivel a Székely utcában kacsázva haladt. Ráadásul a férfi vezetői engedélye és a jármű műszaki érvényessége már lejárt.

Őzbaleset

Tegnap kora este a 84-es főúton a nemeskeresztúri vasúti átjáró térségében történt vadbaleset. Soproni renaultos haladt Sárvár felé, amikor az átjáró környékén az árokból egy őz ugrott járműve elé. A vad az ütközéstől elpusztult, az anyagi kár kb. 200 ezer Ft.

Hamisított teherautó

Tegnap este a vám- és pénzügyőrség járőrei Nádasd belterületén igazoltattak egy olasz tehergépkocsi vezetőt. Kiderült, hogy a gépjármű adatrögzítő készülékének adatai és az igazoló okmányok adatai eltértek egymástól. A rendőrök előállították a sofőrt, ellene magánokirat hamisítás gyanúja miatt eljárás indult.

Lopott bicikliket találtak

Tegnap késő este szemtanú jelezte, hogy Tanakajd és Vép között az összekötő út mellett több kerékpárt találtak. Kiderült, hogy a kétkerekűeket korábban a tanakajdi kocsma elől lopták el ismeretlenek. A négy járművet lefoglalták a rendőrök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek