Rendőrségi hírek Vas megyéből 2009. április 22.

Ismét baleset a veszélyes kereszteződésben

Tegnap kora reggel Szombathelyen, a Mártírok terénél történt baleset. Helybeli férfi közlekedett Mercedes tehergépkocsijával a Mártírok terén, amikor a Király utcai kereszteződéshez érve kihajtott a védett útra, és a kereszteződésben ütközött egy helybeli kerékpáros nővel. A nő az ütközés következtében könnyebb sérülést szenvedett.

Elaludt az árokban

Tegnap kora reggel szemtanú jelezte a Szentgotthárdi Rendőrőrsre, hogy a város és Magyarlak között az árokban egy ember fekszik. A kiérkező járőrök a magyarszombatfai férfit, aki ittassága miatt az árok szélén elaludt, igazoltatták, majd biztonsági intézkedésként tartózkodási helyére szállították.

Letörte a sorompót, elkapták

Tegnap délelőtt szemtanú jelezte, hogy Celldömölkön, az egyik vasúti átjáró fénysorompóját ismeretlen tehergépkocsi megrongálta. Adatgyűjtés után a rendőrök Sárvár belterületén, a Batthyány utcában igazoltatták azt a szombathelyi sofőrt, aki korábban Mercedes tehergépkocsijával, és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedett Celldömölk belterületén, a Szomraky utcában. Feltehetően a jármű hátsó sarkával hajtott neki a fénysorompónak, ami ettől megdőlt. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Lekapcsolták az örömlányt

Tegnap délelőtt a 8-as főút karakói szakaszáról állítottak elő egy örkényi nőt, aki ellen tiltott kéjelgés szabálysértése miatt eljárás indult.

Elütötte a biciklist

Tegnap délután Csepregen történt baleset. Helybeli autós haladt a Hunyadi utcában, amikor az egyik kereszteződésben ütközött egy másik személygépkocsival, amely ettől kisodródott, és az arra haladó kerékpáros nőt elsodorta, aki könnyebben megsérült.

Pincét törtek fel

Tegnap délután fedezték fel, hogy Csipkereken, az Öreghegyen az egyik pincét ismeretlen feltörte. A tettes az ajtót befeszítette, majd kézi szerszámokat és háti permetezőt vitt el. A kár kb. 35 ezer forint.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek