Rendőrségi hírek Vas megyéből 2009. április 23.

Kispolski az áldozat

Tegnap éjjel szemtanú jelezte, hogy egy kb. tíz főből álló társaság Szombathelyen, a Perintparti sétány egyik parkolójában egy kispolskit rongáltak meg. A fiatalok a jármű tetőlemezét tették tönkre, mellyel kb. 50 ezer forint kárt okoztak. A hét fiatalt előállították.

Ivott, karambolozott

Tegnap hajnalban Hosszúperesztegen történt baleset. Helybeli férfi közlekedett autóbuszával a 8-as főút felé, amikor a kereszteződéshez érve ütközött a védett úton érkező MAN típusú tehergépkocsival. A kisbuszt vezető nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy enyhén ittasan közlekedett.

Nyitva hagyta az autót

Tegnap reggel jelezte a sértett, hogy Rábahídvégen parkoló, feltehetően nyitott Opeljéből elvitték laptopját, egy női táskát és egy mobiltelefont. Az összes lopási kár kb. 400 ezer forint.

Sírról is lopnak

Tegnap délelőtt jelezte a sértett, hogy Szombathelyen, a temetőben járva fedezte fel, hogy férje sírjáról ismeretlenek két gránit virágtartót loptak el. A kár kb. 60 ezer forint.

Sorompóval ütközött

Tegnap délelőtt a 86-os főúton Balogunyomnál haladt egy Volvo típusú személyautó, amely az egyik sorompóval érintőlegesen ütközött. A gépkocsi vezetője megállás nélkül továbbhajtott, ellene büntetőeljárás indult.

Iskolapadot loptak el

Tegnap délelőtt az egyik szombathelyi oktatási központból jelezték, hogy ismeretlenek az udvarról egy udvari tanulópadot loptak el. A kár kb. 45 ezer forint.

Trükkös csalók Sárváron

Tegnap délután jelezte a sértett hozzátartozója, hogy idős édesanyjához gázóracsere indokával mentek be ismeretlenek, majd a szobaszekrény fiókjából figyelmét elterelve elvitték megtakarított pénzét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek