Rendőrségi hírek Vas megyéből 2009. április 24.

Becsuklott a kamion

Tegnap kora reggel történt baleset a 86-os főúton, Szeleste belterületén. Egy külföldi kamion haladt Hegyfalu irányába, amikor a nedves útburkolaton a pótkocsi becsuklott, a kabin hozzácsapódott az üres tartályos pótkocsinak. Személyi sérülés nem történt, a sofőr ellen szabálysértési eljárást indítottak.

Irodát tört fel

Tegnap reggel jelentette egy szombathelyi cég ügyvezetője, hogy az éjszaka betörtek Sugár utcai irodájukba. Az ismeretlen tettes befeszítette az ablakot, átkutatta az irodát, és felfeszítette az irőasztal fiókjában lévő pénzeskazettát. Ebből több, mint 200 ezer forintot vitt el, a rongálással 5000 forint kárt okozott.

Kocsmai betörés

Egy vépi kocsmába is betörtek szerda éjszaka. A tettes a vasrácson bújt át, a nyitott ajtóün keresztül ment be a helyiségbe, ahonnan 5000 forint készpénzt, édességeket és szeszesitalt vitt el. A kár meghaladja a 20 ezer forintot.

Feltörték a lakást

Tegnap délután egy Szombathely, Kisfaludy utcai lakás ajtaját feszítették fel, a lakásból egy aktatáskát vittek el, benne 570 euróval és személyes iratokkal. A rongálási kár 5000 forint.

Átsodródott a másik sávba

Tegnap délután történt anyagi káros baleset Őriszentpéteren. Egy helyi lakos teherautóval egy enyhe jobb kanyarban átsodródott a másik sávba és ütközött egy szemből érkező traktorral. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár összesen 800 ezer forint.

Üres lakásba törtek be

Tegnap este jelentették, hogy egy három hete zárva tartott, osztrák tulajdonban lévő sitkei lakásba törtek be. A tettes lefeszítette a rácsról a lakatot, betörte az ajtót, és egy önjáró fűnyírót vitt el. A kár 100 ezer forint.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek