Szirénázó mentőautó karambolozott Kisunyomnál (videóval)

A mentő megcsúszott a nyomvályús 86-os út kisunyomi szakaszán, egy szemből érkező Mercedessel ütközött, majd felborulva az út mellett állt meg. Négyen megsérültek, a mentőápoló súlyosan.

A 86-os főúton szerdán 20.30 körül Szombathely felől Körmend irányába tartott a megkülönböztető jelzést használó mentőautó, amikor Kisunyom térségében egy jobbkanyar után megcsúszott a vizes és nyomvályús úton, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra. Szemből ekkor érkezett szabályosan egy szlovén Mercedes, amivel a mentőautó ütközött. Az ütközés erejétől a személyautó lerepült az útról, és egy fás-bokros területen állt meg. A mentőautó szintén elhagyta az úttestet, és az út melletti füves területen az oldalára borult.

Szirénázó mentőautó karambolozott Kisunyomnál
Szirénázó mentőautó karambolozott Kisunyomnál
Horváth Balázs

A balesetben négyen sérültek meg, a mentőápoló súlyosan - információink szerint bordája törött -, a személyautó sofőrjének arcát pedig az üvegszilánkok vagdosták össze.

Videó a helyszínről

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a 86-os út állapota katasztrofális: kátyú-kátyú hátán, hatalmas nyomvályúk, amik vízzel megtelve még inkább veszélyesek. Mindez az óriási forgalommal párosítva életveszélyes helyzeteket idéz elő szinte minden percben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló