Szirénázó mentőautó karambolozott Kisunyomnál (videóval)

A mentő megcsúszott a nyomvályús 86-os út kisunyomi szakaszán, egy szemből érkező Mercedessel ütközött, majd felborulva az út mellett állt meg. Négyen megsérültek, a mentőápoló súlyosan.

A 86-os főúton szerdán 20.30 körül Szombathely felől Körmend irányába tartott a megkülönböztető jelzést használó mentőautó, amikor Kisunyom térségében egy jobbkanyar után megcsúszott a vizes és nyomvályús úton, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra. Szemből ekkor érkezett szabályosan egy szlovén Mercedes, amivel a mentőautó ütközött. Az ütközés erejétől a személyautó lerepült az útról, és egy fás-bokros területen állt meg. A mentőautó szintén elhagyta az úttestet, és az út melletti füves területen az oldalára borult.

Szirénázó mentőautó karambolozott Kisunyomnál
Szirénázó mentőautó karambolozott Kisunyomnál
Horváth Balázs

A balesetben négyen sérültek meg, a mentőápoló súlyosan - információink szerint bordája törött -, a személyautó sofőrjének arcát pedig az üvegszilánkok vagdosták össze.

Videó a helyszínről

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a 86-os út állapota katasztrofális: kátyú-kátyú hátán, hatalmas nyomvályúk, amik vízzel megtelve még inkább veszélyesek. Mindez az óriási forgalommal párosítva életveszélyes helyzeteket idéz elő szinte minden percben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló