Horváth TK: kettőből kettő

A Horváth TK NB II-es női tekecsapata a hétvégén Budapesten játszott bajnokit a WATT 22 vendégeként. A szombathelyiek érvényesítették a papírformát, és 5-3-ra nyertek, ezzel továbbra is a második helyen áll a tabellán.
Az NB II-es férfiak megverték a forduló előtt még listavezető Uraiújfalut idegenben. 5-3-as sikerüknek köszönhetően átvették a vezetést a tabellán. A következő fordulóban a Vasjármű együttesét fogadják szombaton, míg a lányok vasárnap elmaradt meccset pótolnak Pécsen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek