Elkezdődött a Mediawave

A fesztivál programjába integrálódott idén a Tánc Világnapjának programja is. A Savaria mozi aulájában a Capotango zenekar adott koncertet.

Idén a Tánc Világnapjának programja a Mediawave fesztivál programjába illesztve zajlik. A Fő téren pénteken a latin táncoké volt a főszerep, amire sokan látogattak ki a jó időben. Fellépők: Capoeira Combativa, Kummer Táncegyüttes, Lorigo TSE, One Step Táncegyüttes, Rimányi Táncstúdió és a Savaria TSE. A szombati nap a modern táncoké, vasárnap pedig a néptáncosok veszik birtokba a színpadot.

Mediawave - Tánc világnapja - Latin táncok 2010.04.30.
Latin táncok
Horváth Balázs

A Mediawave szombathelyi programjának első bulijához az argentín Capotango szolgáltatta a salsa és bossa-nova ritmusokat a Savaria mozi aulájában. Az igazi latin hangulatú bulin több táncost is felfedeztünk, akik néhány órával korábban még a színpadon mutatták meg mit tudnak, most pedig itt a bulin táncoltak kedvtelésből.

Mediawave - Capotango 2010.04.30.
Mediawave - Capotango 2010.04.30.
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria