Eddig: 1 799 863 / 3 000 000 Ft, 94 támogató. Még4nap.
Légy része az igazságnak!

Elkezdődött a Mediawave

A fesztivál programjába integrálódott idén a Tánc Világnapjának programja is. A Savaria mozi aulájában a Capotango zenekar adott koncertet.

Idén a Tánc Világnapjának programja a Mediawave fesztivál programjába illesztve zajlik. A Fő téren pénteken a latin táncoké volt a főszerep, amire sokan látogattak ki a jó időben. Fellépők: Capoeira Combativa, Kummer Táncegyüttes, Lorigo TSE, One Step Táncegyüttes, Rimányi Táncstúdió és a Savaria TSE. A szombati nap a modern táncoké, vasárnap pedig a néptáncosok veszik birtokba a színpadot.

Mediawave - Tánc világnapja - Latin táncok 2010.04.30.
Latin táncok
Horváth Balázs

A Mediawave szombathelyi programjának első bulijához az argentín Capotango szolgáltatta a salsa és bossa-nova ritmusokat a Savaria mozi aulájában. Az igazi latin hangulatú bulin több táncost is felfedeztünk, akik néhány órával korábban még a színpadon mutatták meg mit tudnak, most pedig itt a bulin táncoltak kedvtelésből.

Mediawave - Capotango 2010.04.30.
Mediawave - Capotango 2010.04.30.
Horváth Balázs

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria