Mindkét szombathelyi kalapácsvető bent van a döntőben

Ma délelőtt rendezték a Spanyolországi Atlétikai Európa-bajnokság férfi kalapácsvető selejtezőjét. Pars Krisztián, a Szombathelyi Dobó SE versenyzője a harmadik kísérletével 76 méter, 48 centiméterre hajította a szert, ezzel másodikként kvalifikálta magát a 12-es döntőbe. A Dobó SE másik versenyzője, Németh Kristóf bár nem dobta meg a kvalifikációs szintet, de 74 méter 28 centiméteres utolsó kísérlete elegendő volt, hogy bejusson a legjobbak közé, így kilencedikként ő is részt vehet a szerda esti döntőben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek