Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

48 embert vert át egy csaló, akit a kőszegi rendőrök kaptak el

Összesen 1,8 millió forint kárt okozott.

Országszerte vert át vásárlókat az a fővárosi férfi, aki egy weboldalon hirdetett különböző munkaruházati termékeket és védőfelszereléseket - közölte a rendőrség.

A vevők a termékeket előre utalással kifizették a megadott bankszámlára, az áru azonban nem érkezett meg hozzájuk, és a hirdető is elérhetetlenné vált. A csaló összesen közel 1 800 000 forint kárt okozott.

A kőszegi nyomozók a beszerzett adatok alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 42 rendbeli csalás vétsége, valamint nyolcrendbeli csalás bűntette miatt hallgattak ki. A nyomozás során a férfi bankszámláján lévő pénzt lefoglalták, így az általa okozott kár részben megtérült.

A Kőszegi Rendőrkapitányság az 50 éves budapesti férfi ellen folytatott eljárást befejezte, és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek