Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

4 strandot be kellett zárni a Velencei-tónál

Valami gond van a vízzel, de elég szűkszavú a hivatal.

A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának hatósági vízmintái négy velencei-tavi strand esetében határérték túllépéseket mutatnak, ezért bezárták az alábbi fürdőhelyeket.

 • Drótszamár Park és Kemping Strand
 • Velence Resort & Spa
 • Agárd Napsugár Strand
 • Gárdony Tini Strand
 • Hogy pontosan mit is találtak a vízben, azt nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy mindaddig zárva maradnak, amíg két egymást követő negatív mintaeredmény nem lesz.

  A kormányhivatal bejelentésének bizonyára sokan nem örülnek, különösen nem egy szép nyári hétvégén.

  BZ

  Időközben a Napsugár Strandot üzemeltető Gárdonyi Városüzemeltetési Kft. megjelentetett egy közleményt , amelyben ez áll:

  "Az egyértelműen emberi eredetű szennyeződés a hét végi esőzések folytán mosódhatott a tóba és lépte túl a szigorú határértéket. Ugyan a strandot a határozat értelmében be kell zárnunk néhány napra, aggodalomra semmi ok, hamarosan a kezünkben lesznek a bezárást feloldó vízminta eredmények és újult erővel várhatunk mindenkit!!"

  Kedves Olvasó!

  Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hírek