Felborult egy kamion Szelesténél a 86-os úton

Valószínűleg túl gyorsan hajtott be a körforgalomba a kamion.

Folytatódott a délelőtti balesetsorozat Balesetek délelőttje Szombathelyen 2012. January 26. 15:41 Szombathely környékén. Valószínűleg túl gyorsan hajtott be a körforgalomba a gabonát szállító kamion, ezért borult fel. A baleset csütörtök kora délután a 86-os úton Szeleste mellett az elkerülő egyik lehajtójánál történt. Több tonna gabona borult az útra és az út mellé, ezért több ember rakodógépekkel és kézi erővel pakolta át a megmaradt szállítmányt egy másik kamionra.

Kamion borult fel Szelesténél
Kamion borult fel Szelesténél
Nyugat.hu

Már a mentési munkálatok alatt láttuk, hogy nem sokkal a baleset helyszíne mellett utánfutós autó jelent meg és várakozott. A benne ülők valószínűleg az el nem takarított gabonára pályáztak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Balesetek délelőttje Szombathelyen

A Hunyadi úton buszbaleset történt, a Rumi úton két személyautó ütközött.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra