Rendőrautóval ütközött a Clio Szombathelyen

Nem adott elsőbbséget és rendőrautóval ütközött egy Renault Clio Szombathelyen, a Deák Ferenc utcában.

Nem adta meg az elsőbbséget a védett Deák Ferenc úton közlekedő rendőrautónak egy Renault Clio vezetője és az Akacs Mihály utcából a járőrautó elé hajtott. A rendőrautó a hátsó ajtajánál találta el a Cliot. Sem a rendőrök, sem a vétkes járművet vezető hölgy nem sérült meg a szerda reggeli balesetben. A Clio-nak kinyílt az oldallégzsákja.

Rendőrautóval ütközött a szabálytalan clio-s Szombathelyen
Rendőrautóval ütközött a szabálytalan clio-s Szombathelyen
nyugat.hu

A vétkes hölgy elismerte, hogy hibázott és elnézést kért a rendőröktől. A szonda sem a Clio vezetőjénél, sem a járőrautót vezető rendőrnél nem mutatott ittasságot. A járőrök a reggeli váltás után indultak munkába és kb. 200 métert tehettek meg a rendőrség udvarától, amikor eléjük hajtott a Clio. A rendőrség szabálysértési eljárást indított. A közelmúltban egy másik szombathelyi rendőrautó is összetört Rendőrautó szenvedett balesetet Nemesbődnél - videóval 2012. January 18. 14:26 . Ott sem a rendőrök okozták a balesetet.

Rendőrautóval ütközött a szabálytalan clio-s Szombathelyen
A Clio-nak kinyílt az oldallégzsákja
nyugat.hu

Érdekesség, hogy a Renault Clio műszakija január elején lejárt, legalábbis a forgalmi engedély alapján. A sofőr azonban állította, hogy pár nappal a lejárat előtt megcsináltatta a műszaki vizsgát, kifizette azt és azt gondolta, minden rendben van. Mint mondta, erről meg tudja mutatni a számlát, illetve a kapott igazolást. Némi utánajárás után kiderült, hogy a közlekedési hatóság hibájából - 250 ezer (!) más hazai gépjárművel egyetemben - hibás, a valósnál rosszabb környezetvédelmi besorolást kapott korábban a Clio, amire tavaly jöttek rá az illetékesek és a műszaki vizsgák során korrigálják a hibát. Azt azonban elfelejtették megmondani a kocsi tulajdonosának, hogy be kell fáradnia az Okmányirodába, ahol ingyenesen kiállítanak neki egy új, immár érvényes forgalmi engedélyt, amiben már a helyes adatok szerepelnek, addig viszont nem ütötték be az érvényesítő bélyegzőt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Rendőrautó szenvedett balesetet Nemesbődnél - videóval

Citroennel ütközött a rendőrkocsi, három rendőrt vittek kórházba. A balesetet okozó férfit elvakította a nap.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra