5 nap múlva nyit a Tófürdő

Egyelőre úgy tűnik, az időjárás nem lesz akadályozó tényező.

Szűk három héttel ezelőtt jelentette be Még egy hónap és kinyit a szombathelyi Tófürdő May 29. 07:48 a Szova, hogy terveik szerint június 22-én nyit a Tófürdő. A jelek szerint nem jött közbe semmilyen váratlan akadály, ugyanis mai Facebook-bejegyzésükben megerősítették a dátumot. Az időjárás pedig a jelek szerint támogatja a terveket, ugyanis a meteorológusok szerint a hét második felében már 30 fok feletti hőmérsékletek várhatók.

A Tófürdő szeptember elsejéig várja majd a strandolni vágyókat, minden nap reggel 9 órától este 8 óráig, de belépőket csak este 7-ig lehet váltani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos